Si u grabitën dhe shkatërruan pasuritë e shqiptarëve?
26/03/2022 21:00
Ndahen çmimet e festivalit “Luleborë”/ Shkodër, fiton Rezarta Smaja me ”Si n’andërr”
31/10/2021 21:06
A e zhdukën Aristidh Kolën?
25/09/2021 22:00
Ku ndodhet qyteti Iliro-arbëror i fshehur nga studiuesit?
18/09/2021 22:00
Kujt i përket ky varr i zbuluar rastësisht pak km nga Tirana?
24/07/2021 22:00
Super zbulim i arkeologjisë shqiptare …
08/07/2021 23:38
Çfarë tjetër veç varrezave të ushtarëve grekë do të ndërtohet në Grykë të Këlcyrës ?
05/06/2021 21:00
Një zbulim i jashtëzakonshëm në Shqipëri. Cilat janë përgjigjet e arkeologëve për zbulimin e “Gjurmë Shqiptare”
15/05/2021 22:00
Zbulohet në Shqipëri vendprehja e vjetër… Mund të jetë e rrallë!
08/05/2021 22:00
‘Ushtar Kavaja’/ Përvjetori i rënies së shembullit të shkëlqyer të besnikërisë e vetëmohimit shqiptar (fotot)
01/04/2021 15:17
Gjurmë Shqiptare/ Ari i Muzakajve që kërkoi qeveria komuniste
27/02/2021 20:45
Historia e panjohur e Çerçiz Topullit. Dokumente dhe fotografi të rralla
31/01/2021 16:27
Sonte në “Gjurmë Shqiptare”
30/01/2021 15:43
Gjurmë Shqiptare sonte!
23/01/2021 16:07
Përse ky dokumentar i tmerroi ekstremistët e “Vorio Epirit” ?
22/01/2021 18:00
Gjurmë Shqiptare sonte
26/12/2020 15:45
Gjurmë Shqiptare/ Si u shkatërrua ushtria shqiptare ?
19/12/2020 20:45
Dokumenti i pavarësisë/ Fakte dhe dëshmi, sonte në ciklin “Gjurmë Shqiptare”
28/11/2020 16:19
“Gjurmë Shqiptare” sonte
14/11/2020 15:32
Gjurmë Shqiptare/ Zbulimet e mëdha që ndryshojnë historinë e shqiptarëve 3
25/07/2020 20:45
Shqiptarët e Konicës/ Sot në “Gjurmë Shqiptare” të Marin Memës
11/07/2020 13:15
Gjurmë Shqiptare/ Vrasjet e tmerrshme në kufirin shqiptar. Historia e frikshme
04/07/2020 20:45
Bylisi, ILIR apo GREK ? Historia që duhet njohur nga të gjithë. La storia vera
27/06/2020 20:45
Gjurmë Shqiptare/Qyteti i lashtë ku u zbulua emërtimi SHQIPTAR
20/06/2020 20:50
Pjesa 2. Plani i GREQISË për pushtimin e SHQIPËRISË në 1997. Imazhet e rralla – Gjurmë Shqiptare
13/06/2020 20:52
Mashtrimi SERB me historinë SHQIPTARE. Serbs steal the Albanian history – Gjurmë Shqiptare
30/05/2020 22:31
Një klerik patriot/ Sonte në ciklin Gjurmë Shqiptare
23/05/2020 15:33
Ku shkoi pasuria e shqiptarëve? Dokumentari sonte në mbrëmje në “Gjurmë shqiptare”
02/05/2020 15:20
Gjurmë Shqiptare/ Superskandal, kush ishte kryeagjenti grek në Shqipëri?
29/02/2020 20:50
Gjurmë Shqiptare/Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 2
22/02/2020 20:50