Çfarë ndodhi me pronat, armatimet, municionet që u trashëguan nga ushtria shqiptare në post diktaturë ?

Cili ishte fati i shumë prej reparteve një pjesë në zona bregdetare ?

Si u shkrinë tanket dhe u gllabëruan hapësira të shumta ? Si u shkatërrua plotësisht ushtria shqiptare ?

Top Channel