“Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema ka sjellë sonte një histori të pazakontë…

Në një zonë të thellë mes Dibrës e Bulqizës ata kanë zbuluar një vendprehje të vjetër që ndodhej në një shpellë.

Mendohet se eshtrat i përkasin dhjetra njerëzve dhe për to nuk ka patur asnjë të dhënë.

Për më shumë shikoni videon e dokumentarit.

Top Channel