Një javë më parë “Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema solli një histori jo te zakontë.

Në një zonë të thellë mes Dibrës e Bulqizës ata kanë zbuluar një vendprehje të vjetër që ndodhej në një shpelle.

Mendohet se eshtrat i përkasin dhjetëra njerëzve dhe për to nuk ka patur asnjë të dhënë. Për të marrë përgjigje mbi këtë vend kaq enigmatik, me kërkesën e emisionit, është ngritur një grup i posaçëm arkeologësh. Ata rihynë në këtë shpellë…

Çfarë zbuluan? Kujt i përkasin eshtrat?

Për më shumë shikoni videon e dokumentarit:

Top Channel