“Nëse fiton Egla, shqiptarët meritojnë vuajtjet që kanë”, çfarë thotë Julia Ilirjani pas finales së BBV”: Nuk tërheq asgjë…

26/05/2024 17:51

“Nëse fiton Egla, shqiptarët meritojnë vuajtjet që kanë”, çfarë thotë Julia Ilirjani pas finales së BBV”: Nuk tërheq asgjë…

Kjo për shkak se të dyja banorët kanë pas shumë konflikte me njëra-tjerën brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri dhe s’kanë qenë të pakta situatat e agravuara mes tyre.

E pyetur nga Ronaldo Sharka nëse i qëndron ende deklaratës së saj për Eglën, Julia shprehet se nuk tërheq asnjë gjë nga fjalët që ka thënë.

Ronaldo Sharka: Deklarata për Egla Cenon ka ndezur shumë rrjetin që nëse ajo do të fitonte, shqiptarët meritojnë vuajtjet  që kanë. I qëndron kësaj deklarate?

Julia Ilirjani: Unë Eglën e kam kolege. Më ka ardhur shumë keq për lojën që ajo zgjodhi të bëjë brenda BBV. Nuk e njoh jashtë kështu që nuk e di a është një lojë apo kjo është Egla, kështu që nuk dua të flas dhe të bëj komente për Eglën sot. Ato që i kam thënë, i kam thënë dhe nuk i tërheq më unë.  

Top Channel