Publiku ka vendosur që mes Eglës dhe Romeos, në podiumin për çmimin e madh të shkojë, Egla.

Romeo kështu lë përfundimisht garën për çmimin e madh, pas një rrugëtimi të gjatë dhe tejet emocionues.

Kështu, në podiumin final, në një përballje titanësh shkon Egla Ceno dhe Julian Deda.

Ka qenë shumë e vëshitrë, eksperiencë që do e tregoj gjithë jetën. Kam kuptuar shumë anët e mia, dua të faleënderoj të gjithë ata që më kanë mbështetur dhe suportuar. Dua të bëj tre falënderime, për Zotin e madh, faleminderit për familjen time dhe shoqërinë time, dhe falënderimi i tretë shkon për publikun”-ishte fjalimi i Romeos pas eliminimit.

Top Channel