Egla Ceno, në qëndrimin e saj në shtëpi, ka dhuruar emocione për publikun dhe kujtime të paharrueshme për veten.

Në javën e fundit të reality showt, aktorja kujtoi momentet më të bukura, mes të cilave u shpreh se ka shijuar pishinën dhe vaskën. Madje, Egla kërkoi që vaskën ta merrte me vete, ndaj Brunes vendosi t’i realizojë dëshirën finalistes së “”BBV 3”.

Top Channel