Ditën e sotme Vëllai i Madh i ka vënë banorët përpara disa pyetjeve.

Pyetjes se cila është ëndrra e tyre në sirtar, Heidi i është përgjigjur se ka dashur të ishte mjeke, por nuk kishte kaluar dot testin.

“E vetmja gjë që nuk kam arritur të bëj është se nuk kalova të bëhesha doktoresh nuk kalova te ajo shkolla e mjekësisë nuk kisha mundësi se nuk kalova testin dhe pastaj Covidi këto jeta më ka cuar shumë larg atyre gjërave…”-u shpreh Heidi.

Top Channel