Në fund të këtij spektakli Romeo ka shpërthyer kundrejt Eglës e cila shprehu dëshirën që në pod për çmimin e madh të jetë me Julin.

Ajo i tha Romeos që e zgjodhi Julin, sepse ka më shumë vlera se ai. Kaq mjaftonte që Romeo të shpërthente dhe t’ja rendiste të gjitha fjalët e rënda që Juli i ka thënë  Eglës.

Romeo: E doni perlën e fundit? Tani thotë Egla, i them po mirë e bëtë zgjedhjen për njëri-tjetrin në pod, po si thua po nuk e fitova unë ta fitojë Juli? Po ta jap unë argumentin tha, sepse ai ka më shumë vlera se ty se tjetri… Ai i ka thënë ti nuk pjell dot. Ai e ka larë e ka shplarë. I ka thënë masturbohu, nuk pjell dot, i ke organet e zeza, të gjitha.

Egla: Kurse ti je një mashtrues.

Romeo: Kurse kjo tjetra e ka larë e ka shpëlarë. Kjo është shumë e shpifur!

Top Channel