“A ke merak për Ergysin jashtë?”, përgjigja epike e Françeskës bën banorët të shpërthejnë në të qeshura: Shoqja e tij është…

15/05/2024 11:13

Banorët e BIg Brother VIP kanë shpërthyer në të qeshura mbrëmjen e djeshme, shkak është bërë një batutë e Françeskës.

E pyetur nga Romeo se a e ka merak jashtë bashkëshortin e saj, Ergysin, përgjigja e saj është epike!

Romeo: Ke merak për Gysin jashtë?

Françeska: Që po çmendet pa mu? Patjetër

Romeo: Ke merak apo jo?

Françeska: Dua të jap një përgjigje, por dua të fik mikrofonin

Juli: Mos e fik

Françeska: Ka shoqen e vet më të mirë “Dorinën”

(Juli dhe Romeo shpërthejnë në të qeshura)

Romeo: Sa budallaqe, çfarë ka thënë

Top Channel