“Nuk e meriton finalen”, këto fjalë të Eglës kanë acaruar Romeon, tashmë finalistin e parë të Big Brother VIP.

Romeo u shpreh se bamorja ka tre ditë që i përmend finalen.

Nga ana tjetër Egla ka vijur sërish edhe pas debatit në Prime, me ofendime ndaj tij.

Romeo: Kjo gjë mu më duket si teatër. Këtu thuhet të kam xhan edhe këtej shpërlahen nga robt. Më vjen zor të futem në një debat, qoftë edhe për t’i ndarë.

Egla: Fol për veten.

Romeo: Pas prime-t kam pasur një debat me Gracianon, dhe Egla i ka thënë e ke gabim.

Egla: Është skemë thash.

Romeo: Unë e kuptoj çfarë teatri bën kjo. Më pas ka nisur të ofendojë, që ti je pa shtyllë kurrizore, nuk e meriton finalen.

Egla: Je patetik, s’ke këllqe.

Top Channel