Çimi ishte banori që u largua nga shtëpia e BBV, pas televotimit të hapur ditën e shtunë.

Edhe pse rrugëtimi i tij ishte i shkurtër, ai tregoi se e shijoi dhe është një ndër eksperiencat e tij më të bukura në jetë.

Një nga eksperiencat më të mira të jetës, që do e mbaj mend gjatë. E kam parë që nuk kam qenë rrezik për banorët, prandaj isha duke e shijuar si eksperiencë të re. Mendoj se do kisha dhënë më shumë nga jeta ime po të isha më herët”-tha Çimi.

I pyetur nga opinionisti Arbër Hajdari se kush është fituesi sipas tij, fitoren ai ia uroi Meritonit.

Top Channel