E papritur ishte deklarata e Gracianos gjatë spektaklit të sotëm, ku tha se Romeo e ka ngacmuar Erjolën dhe i kërkuar lidhje jashtë BBV, por kjo e fundit nuk i është përgjigjur.

Kjo deklaratë është shoqëruar me debate të forta, ndërsa Erjola shpërtheu duke bërtitur dhe duke qarë, pasi tha se nuk është e vërtetë.

Opinionisti Arbër Hajdari tha se nëse ata vërtetë kanë pasur diçka jashtë dhe brenda e mohojnë është turp, ndërsa Romeo është betuar që nuk ka pasur asgjë të tillë.

Arbër: Të vërtetën e kësaj gjëje nuk e dimë. Nëse ka elementë të vërtetë nëse njihen jashtë, kjo është turp.

Romeo: Më vdekshin të gjithë jo.

Arbër: Nëse rezulton se Erjola dhe Romeo dhe brenda lojës e kanë mohuar. Mendoj që është situatë që nëse rezulton e tillë, do t’i nxjerrë keq të dy banorët.

Erjola: Keni parë një afrimet timin dhe Romeon më shumë sesa një banor tjetër.

Egla: Është punë morali

Graciano: Tensioni që ka e vërteton këtë gjë, do flasim nëse do jem në këtë shtëpi

Ori: Nuk shoh asgjë për të diskutuar, është pozitë pak më e tensionueshme brenda BB për shkak të situatave që kanë. Nuk po kuptoj Romeon pse i vjen një buzëqeshje natyrale. Deklarata e Gracianos është abuzive. Heidi është e çuditshme që nuk e pyet Romeon dhe nuk është kurioze. Ndoshta realisht ata të dy nuk kanë asnjë gjë.

Top Channel