Opinionistët e Big Brother VIP3, Arbër Hajdari dhe Ori Nebiaj kanë komentuar debatin e fundit mes Gracianos dhe Romeos, ku u përfshi edhe Heidi.

Arbër Hajdari: Edhe kur Romeo kishte ‘armik’ Julin dhe Eglën, Heidi ishte neutrale. Ishte krejt normale që Romeo të mërzitej pasi u teprua dhe këtë e pranon Heidi.

Ori Nebiaj: Ishte i qartë klipi, Romeo mund ta përjetojë në formë të çuditshme por u lëndua. Brenda situatave me BB, pak me sporitivitet mund ta merrte. Heidi nuk lë rast pa qeshur, mund t’ja kuptonte që Heidi qesh gjithë kohës. Është Heidi ajo që në mesin gjithmonë të gjendur mes të dashurit dhe armiqve, duhet ta marri përsipër të jetë ura që peshon marrëdhëniet.

Arbër: E nise për shkaka pastaj i fute në sherr.

Top Channel