Trafik i rënduar paraqitet sot në qytetin e Vlorës, teksa pushuesit i drejtohen plazheve.

Më i rënduar trafiku është pranë zonës së portit, ku kanë mbërritur qindra udhëtarë e makina, përfshirë emigrantë shqiptarë dhe turistë të huaj.

Radhët e gjata të mjeteve janë bërë të zakonshme këto ditë gushti në jug të vendit, për shkak të numrit të lartë të turistëve që kanë zgjedhur bregdetin tonë për të kaluar pushimet.

Top Channel