Trafik i rënduar është krijuar edhe në hyrje të qytetit të Pogradecit për shkak të numri të lartë të pushuesve.

Radha e makinave është mbi tre kilometra.

Qindra automjete po udhëtojnë këtë të premte nga Tirana drejt juglindjes së vendit. Që prej orës 17:30, hyrja e qytetit të Elbasanit është bllokuar, ndërsa trafiku arrin në disa kilometra.

Qytetarët po lëvizin drejt Pogradecit dhe Korçës, por ka nga ata që kanë zgjedhur të kalojnë fundjavë në Maqedoninë e Veriut dhe Greqi, duke iu drejtuar kështu pikave kufitare.

Top Channel