Nga Rinasi në Fushë Kruje është vështirësuar lëvizja e makinave për shkak të trafikut të rënduar.

Siç dhe tregojnë pamjet qarkullimi i mjeteve nga njëri krah po lëviz shumë ngadalë.

Ky është një nga akset problematike për sa i përket trafikut.

Top Channel