Reshjet e shiut kanë shkaktuar rrëshqitje të bordurës anësore në rrugën drejt lagjes “Kodra e Shtufit” në Gjirokastër.

Sasia e madhe e ujit ka bërë që të ketë rrëshqitje, duke sjellë probleme në një pjesë të rrugës.

Autoritetet dhe banorë të zonës ndodhen duke monitoruar situatën në atë pjesë ku ka ndodhur rrëshqitja.

 

Top Channel