Momentet e vështira të Fifit brenda shtëpisë dhe sjellja e konkurrentëve të tjerë ndaj saj kanë nxitur debate të forta sonte në “Post Big Brother VIP”.

Këngëtarja kritikoi disa nga ish-konkurrentët për mënyrën si janë sjellë me të. Sipas saj, ata nuk i kanë qëndruar pranë kur ka pasur nevojë. Mes debatit, Fifi u përball dhe me Ardit Çunin, që herë pas herë i thoshte të mos fliste.

Ti mos fol fare”, i tha ajo, kur këngëtari jepte mendimin e tij për çështjen.

Më herët, dy artistët debatuan për disa komente që Fifi ka dëgjuar: “Pashë titujt e portaleve, ku ti pasi ke dalë ke thënë se unë jam shoqja jote e ngushtë, nuk është e vërtetë”.

Kam thënë që të kam pasur afër gjatë qëndrimit brenda shtëpisë, nëse ecën vetëm me titujt e portaleve, problemi yt”, u përgjigj Arditi.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel