“Winged Women” apo “Gratë me Krahë” është titulluar monumenti i Pavarësisë së Kosovës për këtë vit.

Edhe për 365 ditë të tjera, kjo do të jetë pamja e “New Born-it”.

Se si erdhi deri te kjo faqosje, tregon ideatori i monumentit. Mesazhi kryesor, Ismaili thotë që është fuqizimi i gruas.

“Monumentit të Neë Born-it, çdo përvjetor të pavarësisë i ndërrohet pamja nga vullnetarët që e punojnë. Me këtë synohet përçimi i një mesazhi nga realiteti në Kosovë që përkon me aktualitetin ndërkombëtar”.

“New Born” që prej  14 vitesh shënjon Pavarësinë e Kosovës, si simbol i saj dhe është bërë “zë” për çështje të ndryshme.

Top Channel