Në takimin me Alvisën, Bashkimi rrëfeu vështirësitë e jetës së tij kur babai i tij shkoi në emigrim.

Pasi e pyeti për momentin më të vështirë, Bashkimi tha: “Kam qenë nëntori i vitit të kaluar. Se në Amerikë jetojmë në një shtëpi dy familje, me xhaxhain dhe ka pësuar sulm në zemër. Aty e kam kuptuar rëndësinë e jetës. Më ka marrë malli të jem në një dhomë e të jem i parëndësishëm.”

Alvisa iu afrua që ta përqafonte dhe pasi po konsumonin verë, Bashkimi e këshilloi që të mos pinte shumë. Ajo i tha se e zë shpejt, por e kontrollon veten.

Por në fakt, ajo që dëshiron Bashkimi është të mos e kontrollojë veten dhe të shohë se si është Alvisa në vepra. Megjithëse ishin shumë afër me njëri-tjetrit, nuk ndodhi puthja e shumëpritur.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel