“Flet 2 orë dhe…”/ Alvisa zbulon anën e Bashkimit që nuk njohim, si reagon kur bëhet xheloz

03/12/2021 19:01

Ditën e sotme, Alvisa ka zbuluar atë anë të Bashkimit që askush nuk e njeh. Ajo ka treguar si reagon kur bëhet xheloz dhe për këtë iu referua rastit të fundit kur u kthye në program dhe u afrua me Samiun.

Alvisa: 2 orë flet dhe nuk pushon fare. Rasti i fundit është ai i videos. Një rast tjetër është kur u ktheva këtu dhe i dhashë dikujt më shumë muhabet sesa duhet. Unë vetëm e dëgjova dhe thashë Bashkim ti je?

Bashkim: Kur u kthye, e prisja që të ishte më e afërt me mua. E pashë që kishte ndejtur me njerëz të tjerë, vetëm me mua nuk ishte. E prisja të rrinte me mua.

Alvisa: Samiu ishte. Dy fjali i thashë, nuk bëra gjëra.

Bashkim: Sapo kishte ardhur, bënte aaa iii, sapo kishte ardhur.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel