140 nxënësit më të mirë nga i gjithë vendi bënë betimin në Kuvend  këtë të shtunë që përkon me ditën ndërkombëtare të të drejtave të fëmijëve.

Parlamenti i ri I nxënësve duket se në vëmendje do të ketë shëndetin mendor dhe luftën ndaj dhunës.

Deputetët e nxënësve bënin qartë dallimin me politikanët.

Ngjarjet e fundit kriminale  me fëmijët sollën reflektimin edhe të ministrisë së arsimit dhe kryetares së kuvendit, të cilat përballë nxënësve kërkojnë bashkëpunimin e tyre.

Top Channel