Rana e Hedhun si destinacion/ Shëngjin, vendas dhe të huaj janë pushuesit besnik

25/07/2021 12:53

Plazhi i Ranës së Hedhun në Shëngjin mbetet ndër destinacionet më të pëlqyera për pushuesit vendas por edhe të huajit.

Ata të cilët vijnë në këtë zonë vështirë ta ndërrojnë me vende të tjera. Pushuesit shprehen se natyra që të ofron Rana e Hedhun është mahnitëse.

Uji kristal i pastër,rëra dhe një pyll i dendur me pisha, e bëjnë këtë vend të përshtatshëm për ata që duan të relaksohen në det.

Me mijëra pushues e zgjedhin këtë zonë për të kaluar pushimet e tyre duke e konsideruar si një ndër perlat e Adriatikut.

Top Channel