Dyshoi për një aktivitet “paranormal” në banesën e saj, kështu që aktivizoi alarmin – tronditet me pamjet nga kamerat e sigurisë

29/06/2021 10:40

Një grua u trondit pasi mori sinjalizime nga sistemi i saj i sigurisë në shtëpi, për atë që dukej si një “fantazmë e frikshme” të shfaqur në banesën e saj.

Sipas medieve të huaja,  Charlie Eggenton, e cila drejton një klinikë në Rushall, West Midlands, tha se kishte një intuitë që po ndodhte diçka e mbinatyrshme.

Takimi i saj i parë “paranormal” ndodhi disa javë më parë kur ajo ishte në kuzhinë dhe pretendoi se shihte një fantazmë që rrinte afër një tigani.

Që atëherë ajo instaloi një kamera sigurie me sensor të lëvizjes për të kapur çdo lëvizje sa herë që nuk është në shtëpi.

Javën e kaluar, Charlie ishte në një udhëtim me anije dhe mori një alarm nga aplikacioni, për të parë videon klikoni këtu.

Pamjet e shpërndara në Facebook-un e saj, tegojnë disa “rruzuj” të vegjël që lëvizin nëpër dhomë.

“Në fillim mendova se ishte ndihmësja ime, pasi po e paguaja një vajzë për të ushqyer macen, por e kontrollova dhe ajo tashmë kishte qenë aty”, u shpreh ajo.

“Më kanë thënë se ishte një kasap, pasi gjysme e ndërtesës e bënin këtë punë”, deklaroi Charlie.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/ghost-old-butcher-caught-camera-24406861

Top Channel