Ndryshimi i ngjyrës së flokëve tuaj nga ngjyrat e errëta në platin kërkojnë shumë guxim, por nëse kërkoni një gjë të tillë, disa nga njerëzit e njohur mund t’ju frymëzojnë.

Anne Hathaway, Orlando Bloom, Katy Perry dhe Brad Pitt janë vetëm disa gra dhe burra të famshëm që zgjodhën të guxojnë duke zbardhur flokët dhe duke na mahnitur me pamjet e tyre të re.

Bright Side krahason disa nga yjet para dhe pas transformimit dhe nëse ju pëlqejnë, mund ta provoni dhe ju.

FOTO GALERI
2/16
Kylie Jenner

Top Channel