Këta të famshëm zgjodhën veshjet e modeleve me linja ‘perfekte’ dhe dallimi është shumë i madh (Fotot)

05/03/2021 12:46

Kostume elegante, koleksione të stilistëve të famshëm, fustane  ekstravagantë…të gjitha këto përfaqësojnë një mënyrë shprehjeje për të famshmit.

Së bashku me dizajnerët, ata zgjedhin të ndjekin një krijimtari dhe stil. Ashtu is do të shihni në foto, këta të famshëm vërtetojnë se edhe nëse nuk kanë masat perfekte, standarde të modeleve, veshjet mund të duken spektakolare në çdo lloj trupi. Kështu, mund të kuptoni se çdo ‘imperfeksion’ është normal dhe sërish veshjet që i shohim te modelet mund të na rrinë mirë.

 

FOTO GALERI
2/16

Top Channel