"Rikrijuam fotografinë tonë të martesës, pas 25 vitesh"

Koha ikën shpejt dhe ajo çka lë pas janë ndjesitë.

Nëse vitet mbulojnë me harresë shumëçka, dashuria nuk është njëra prej tyre…

 

FOTO GALERI
2/16
"Rikrijuam fotografinë tonë të martesës, pas 25 vitesh"

Top Channel