Debati/ Ndërhyrja e Rusisë dhe Iranit në zgjedhje? Biden: Po luajnë me sovranitetin amerikan, Rusia preferon Trump

23/10/2020 03:59

Një raport i fundit në SHBA publikoi të dhëna që Rusia dhe Irani janë duke punuar për të influencuar në zgjedhje.

Për këtë foli Joe Biden duke thënë se ndikimi po bëhet që ai t’i humbë zgjedhjet pasi ai ka qenë i qartë në qëndrimet e tij gjatë gjithë karrierës politike.

“Çdo vend që interferon në zgjedhjet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të paguajë një çmim. Ata janë duke interferuar me sovranitetin amerikan. Kjo është ajo që po ndodh tani. Rusia preferon Trump-in sepse ata e dinë që unë i njoh dhe ata më njohin mua.

Top Channel