Meqenëse është duke u bërë më e vështirë për të arritur ndonjë vend pa makinë, nuk është mister pse po lulëzon ky biznes si kurrë më parë. Kthehu në ditën kur njerëzit filluan të drejtonin makina, kishte shume pak modele. Tani mund të shikoni në çdo rrugë më shumë makina që kanë marka, modele ose opsione të ndryshme. Por, cilën makinë blejmë më shumë?

Tendencat e automjeteve dhe çmimet ndryshojnë vazhdimisht, kështu që ne kete listë do të përmend vetëm shitësit më të mirë në të gjithë botën. Mos prisni ndonjë veturë luksoze.

FOTO GALERI
2/10
Ford F Series Kjo makinë ulërin "Amerika", dhe është makina më e shitur në ato anë Ka nje çmim 28.400 dollarë dhe me të vërtetë është shumë amerikane.

Top Channel