Meqenëse është duke u bërë më e vështirë për të arritur ndonjë vend pa makinë, nuk është mister pse po lulëzon ky biznes si kurrë më parë. Kthehu në ditën kur njerëzit filluan të drejtonin makina, kishte shume pak modele. Tani mund të shikoni në çdo rrugë më shumë makina që kanë marka, modele ose opsione të ndryshme. Por, cilën makinë blejmë më shumë?

Tendencat e automjeteve dhe çmimet ndryshojnë vazhdimisht, kështu që ne kete listë do të përmend vetëm shitësit më të mirë në të gjithë botën. Mos prisni ndonjë veturë luksoze.

FOTO GALERI
1/10
Toyota Corolla Një tjetër makinë me çmim rreth 20,000 dollarë dhe një makinë tjetër e prodhuar në Azi. Ashtu si shumica e makinave Toyota, është e ekuilibruar

Top Channel