Elon Musk paraqiti kamionin e së ardhmes me një formë të çuditshme, por jo tërheqëse, dhe që quhej “Cybertruck”.

Sikur të mos mjaftonte shija e keqe që la forma dhe paraqitja, kamioni që u soll para publikut si antiplumb pa t’i çahen xhamat gjatë një testi.

“O Zot i madh”, tha Musk. “Ndoshta e goditëm pak më fort se ç’duhet. E kemi goditur me çelësa, me hekura e me lavamanë kuzhine, dhe xhami nuk u thye. Çuditërisht, tani u thye. Kjo tregon që ka vend për përmirësim”.

Por ngjarja trazoi jo vetëm Elon Musk-un mbi skenë, por edhe kompaninë e tij, Tesla, e cila humbi pikë në bursë.

FOTO GALERI
2/8
Por ngjarja trazoi jo vetëm Elon Musk-un mbi skenë, por edhe kompaninë e tij, Tesla, e cola humbi pikë në bursë.

Top Channel