Magjia e ngjyrave të vjeshtës është e pakrahasueshme me asnjë stinë tjetër.

Dhe nëse albumit tuaj i mungojnë fotot e vjeshtës, Fushë Studa, pjesë e Parkut Kombëtar të Shebenikut, ju sjell të gjitha ngjyrat teksa vishet me petkun e vjeshtës.

Vetëm 23 km nga Librazhdi Fushë Studa po kthehet në destinacion të turistëve të cilët duan të shijojnë ajrin e pastër dhe gatimet tradicionale.

FOTO GALERI
2/12

Top Channel