Vetëm pak minuta larg qytetit të Pogradecit ndodhet një nga Manastiret më të mëdha të Ballkanit dhe të Europës. Manastiri i Shën Naumit.

Me një arkitekturë të veçantë ai ka qënë dhe vazhdon të ngelet një ndër vendet më të vizituara në Maqedoni.

Stafi i “Në Shtëpinë Tonë” ka shkuar dhe ka bërë një reportazh mbi manastirin. Për më shumë ndiqni më poshtë videon e plotë.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=AAXaY_xspr0

Top Channel