I presim këto pushime verore për 11 muaj në vit dhe më në fund afrojnë. Në fakt, s’para flitet shumë për to, por valixhet kanë rëndësi të madhe në udhëtimet e pushimeve.

Mes llojeve të ndryshme mund të zgjidhni kush është aleati juaj për pushime, dhe në fotogaleri keni disa ide.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel