Çantat me thurje janë aksesori më i duhur për këtë verë. Ato zëvendësojnë çantat e shtrenjta “IT”, dhe lajmi i mirë është se ka një çmim të përballueshëm nga të gjitha.

Aktorja Jane Birkin e bëri atë një çantë stili mjaft i domosdoshëm në vitet ’70, dhe tashmë rikthehet fuqishëm.

Ikona e stilit e merrte çantën e saj portugeze të peshkimit kudo, madje dhe me fustanin e mbrëmjes në festivalin e Filmit në Kanë në 1974. Një bizhu e çmuar dhe janë dakord të gjithë për këtë. Shihni galerinë e fotove!

FOTO GALERI
1/8
Jane Birkin

Top Channel