E quajnë modeli alla Bardot, në nder të divës franceze të viteve ’60, që e mbante me mjaft sharm modelin me shpatulla jashtë dhe që është një nga më të preferuarit këtë stinë.

Tendenca “off the shoulders”, me shpatulla zbuluar rikthehet zyrtarisht dhe pritet të jetë mbretëresha e stinës së nxehtë.

Ndryshe nga tendencat e tjera që nuk i shkojnë të gjitha femrave, ky model i shkon të gjithave. Mjafton të gjeni veshjet e duhura për të kombinuar. Ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/16

Top Channel