Nëse zakonisht është e zeza që identifikohet me elegancën, veshja për në det duhet të ketë ngjyrën e kundërt, pra të bardhën.

E bardha është perfekte nën diell, duke patur parasysh dhe që nuk i thith rrezet e diellit. Për më tepër thekson më shumë ngjyrën e bronztë të lëkurës në plazh. Qoftë për kostumin e plazhit, apo edhe syzet, aksesorët dhe veshjet e tjera, e bardha është kryefjala e kësaj vere. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/15

Top Channel