Gjatë verës, sidomos në ditët e nxehta komoditeti i veshjeve të gjata nuk ka çmim. Mjafton të zgjedhësh modele të freskëta dhe të lehta dhe ti kombinoni me sandale të sheshta… uniforma perfekte e verës.

Por pse ti vishni vetëm me aksesorë të thjeshtë? Kjo veshje femërore ka mjaft varietete kombinimi saqë do të ishte mëkat të mos i shfrytëzonit për çdo moment të ditës.

Që nga fustanet e formës “chemisier” me një palë atlete dhe çanta praktike gjatë ditës, tek veshjet e gjata të stampuara që mund ti kombinoni me taka të larta. Ndiqni fotogalerinë për gjashtë kobinime perfekte!

FOTO GALERI
1/6

Top Channel