Pantallonat më me stil të stinës? Janë të paktën 10 modele që duhet ti kemi në garderobën e verës, dhe që janë trend i momentit.

Duke nisur nga ata me vijë anash, me ngjyra të ndezura e që bëjnë kontrast, për të cilën po çmenden prej muajsh stilistë e të famshëm, deri tek varianti me vija vertikale, një aleat i mirë që të tregon trupin më të gjatë

Gjithashtu është modeli kilota, dhe copa e derdhur, zgjedhja ideale dhe për ceremoni elegante dhe dasma, ato me bel të lartë dhe rip për të garantuar një pamje të sofistikuar. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/9

Top Channel