Mënyra më e mirë për flokë të çrregullt? Quhen Flat Waves, pra flokë me onde të sheshta, që mesa duket qenka dhe modeli i preferuar i emrave të njohur.

Qoftë për një mbrëmje elegante, apo edhe për një rast të zakonshëm, ato shtojnë mjaft hijeshi. Quhen onde të sheshta, pasi nuk krijojnë volum. Shihni galerinë për modelet në modë dhe që mund të krijoni një ide për veten tuaj.

FOTO GALERI
1/10
Floku i shkurter

Top Channel