Marilyn Monroe bën shaka me ushtarët përpara shfaqjes, 1954.

Këto foto na japin një këndvështrim interesant nga e kaluara.

Fotografitë e vjetra kanë një vlerë të veçantë, pasi ato na lejojnë të hedhim një vështrim në të kaluarën dhe të mësojmë se çfarë jete ishte shumë kohë më parë.

Ndonjëherë, fotografitë nga e kaluara janë aq befasuese apo interesante sa pyesim veten: “A janë këto të vërteta?”.

21 shkrepjet e mëposhtme (disa prej tyre bardhë e zi ) janë shembuj të shkëlqyeshëm të kësaj.

FOTO GALERI
1/21
1. Një eksplorues polar i ofron qumësht të kondensuar një ariu polar, BRSS, vitet 1980.

Top Channel