Festat e shfrenuara në Majemi, policia kërkon masa ekstreme – FOTO

25/03/2018 18:28

Autoritetet në Majemi janë duke planifikuar një sërë masash të ashpra për të penguar festat pas festës së fundit të shfrenuar nga turistët.

Planet e paraqitura nga komisionerët përfshijnë kufizimin e shitjeve të alkoolit, ndalimin e marrjes së skuterëve dhe madje lejimin vetëm të muzikës klasike që do të prishte çdo festë.

Një tjetër sugjerim është që shteti të ndryshojë politikën e tij për të mos dënuar thjesht me gjoba përdoruesit e marihuanës, por arrestimin e tyre.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel