10 makinat më të pëlqyera për 2016-n

14/12/2016 00:00

2016 do të mbahet mend gjithmonë si viti i Brexit, i Donald Trump dhe i vdekjes së disa legjendave botërore. Por ndërkohë prodhuesit e makinave kanë ulur kokën në punë për të sjellë disa automjete fantastike.

CNN ka renditur listën e dhjetë makinave që kanë fuqinë të na mahnitin e frymëzojnë apo t’u shtojnë dëshirën që të udhëtoni përditë e më shumë.

Në fotogaleri gjeni 10 makinat më të pëlqyera për vitin 2016…

FOTO GALERI
1/10
Jaguar XKSS Ky model makine nuk shndërriti asnjëherë aq sa duhej. Megjithatë është makina e dytë e bërë nga ndarja e ndërmarrjes britanike Jaguar Classic.

Top Channel