10 makinat më të pëlqyera për 2016-n

14/12/2016 00:00

2016 do të mbahet mend gjithmonë si viti i Brexit, i Donald Trump dhe i vdekjes së disa legjendave botërore. Por ndërkohë prodhuesit e makinave kanë ulur kokën në punë për të sjellë disa automjete fantastike.

CNN ka renditur listën e dhjetë makinave që kanë fuqinë të na mahnitin e frymëzojnë apo t’u shtojnë dëshirën që të udhëtoni përditë e më shumë.

Në fotogaleri gjeni 10 makinat më të pëlqyera për vitin 2016…

FOTO GALERI
2/10
Bughatti Chiron Chiron është aq i fuqishëm sa çfarë mund të prisnim nga një makinë me emrin e centaurit mitologjik. Makina fiton shpejtësinë 0-200 km/h për vetëm 6.5 sekonda. Brenda është një mrekulli dhe komfort i vërtetë.

Top Channel