Ja pse fëmijët nuk duhen lënë vetëm në asnjë moment

01/09/2016 00:00

Çdo prapësi që fëmijët bëjnë, e bëjnë më sinqeritet dhe me gjithë zemër. Nuk ka asnjë problem nëse ata lyejnë me bojë tapetin apo gjëra të tjera, pasi kjo është një mënyrë që ata përdorin për të njohur botën.

Fëmijët i bëjnë këto gjëra, pasi u sjellin kënaqësi dhe duan të zbulojnë se çfarë vjen më pas, rreziqet dhe pasojat.

Dhe përballja me këto prapësi vjen pak minuta pasi ata bien në qetësi dhe prindërit kujtojnë se “shpëtuan”.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel