Ngatërrohen në maternitet, shokët mësojnë të vërtetën pas 41-vitesh

28/08/2016 00:00

Dy shokë të ngushtë 41-vjeçarë kanë shpërthyer në lot kur kanë mësuar se ata janë ndërruar në maternitet dhe kanë jetuar me familjet biologjike të njëri-tjetrit.

David Tait dhe Leon Swanson janë ngatërruar në spitalin shtetëror në provincën e Manitoba të Kanadasë në vitin 1975.

Ky është rasti i dytë i zbuluar brenda një periudhe të shkurtër të ngatërrimit të foshnjave në spitalet kanadeze të familjeve indigjene.

Eric Robinson, një ish-ministër i kabinetit në Manitoba i cili është duke ndihmuar njerëzit në rastin e fundit, tha se ka pasur gjithmonë dyshime në komunitet në lidhje me prindërit e tyre, duke shtuar se qeveria u detyrohet një shpjegim këtyre njerëzve.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel