Vogëlushi që nuk do t’i ndërpresësh kërcimin

26/08/2016 00:00

Kur fëmijët duan diçka është e vështirë që t’ua ndalosh dhe këtë e dinë më mirë të gjithë prindërit.

I tillë është rasti i një vogëlushi në Utah të Shteteve të Bashkuara. Atij nuk i pëlqen kur mamaja i ndërpret kërcimin duke i ulur zërin e muzikës në makinë dhe menjëherë e ngre atë.

E gjithë skena është filmuar nga e ema e vogëlushit, e cila e ka publikuar më pas në rrjetet sociale. Videoja ka marrë në një kohë të shkurtër me mijëra klikime dhe është duke u përhapur me shpejtësi në internet.  

FOTO GALERI
1/5

Top Channel