Krijesa misterioze në Portugali (VIDEO)

17/08/2016 00:00

Një gjallesë misterioze është filmuar në një zonë në Portugali. Imazhet e kësaj krijese janë shpërndarë në internet me shpejtësi, ndërsa tani ende nuk ka një përcaktim të qartë se me çfarë kemi të bëjmë.

Daily Mail shkruan se video me gjallesën që lëviz mbi dy këmbë e me trupin e kërrusur, ishte postuar në internet rreth një muaj më parë dhe është shikuar më shumë se 200 mijë herë.

Komente të shumta ka pasur për të, ku disa shkruajnë se kemi të bëjmë me krijesën mitike, Chupacabra, për të cilën thuhet se ushqehet me gjakun e kafshëve, miti i së cilës filloi në Porto Riko.

Top Channel