Ja ku jetojnë femrat me gjoksin më të madh

15/08/2016 00:00

Është zbuluar se kush janë femrat me gjoksin më të madh në botë. Sipas “Target Map”, Finlanda, Norvegjia, Rusia dhe Suedia kanë bollëkun më të madh përsa i përket dekoltesë.

Pas tyre vijnë Gjermania, Islanda, Franca dhe Italia.

Në vendet aziatike (Kinë dhe Japoni), dhe në Amerikën e Jugut (Peru), jetojnë nga ana tjetër femrat me gjoksin më të vogël.

Kjo hartë vjen disa muaj pasi u publikua edhe ajo për madhësinë e penisit, ku vendin e parë e mbanin kongolezët, me një mesatare prej 18 cm, të ndjekur nga ekuadorianët (17.5) dhe ganezët (17.2).

Top Channel